Kontorbygg og kontorlandskap

En spennende og inspirerende atmosfære på kontoret kan være med og bidra til å øke trivsel og tilhørighet på arbeidsplassen, både for besøkende kunder og de ansatte. Et velholdt kontorbygg gir en følelse av profesjonalitet og kvalitet, og skaper en god atmosfære.

Vi maler ditt kontorbygg og kontorlandskap

Hos oss i Oslo Farge- og Malerteam finner du eksperter på farge og struktur. Vi har gjennom årene fått lang erfaring med maling av kontorlokaler av ulike varianter, og vi vet hvor lite som skal til for å skape et helt nytt arbeidsmiljø på arbeidsplassen. 

Vi har også en helt egen fargedesigner som hjelper deg med å velge riktig farge til ditt selskap og lokale. Vi tar oss av alt gjennom hele prosessen, fra sparkling til ferdigstilling. På denne måten kan du ta deg av bedriften mens vi tar oss av lokalet.

Kreative farger skaper kreative løsninger

Stadig flere bedrifter ønsker å fornye omgivelsene sine. Den enkleste og mest effektive måten å gjøre dette på er å male deler av eller hele lokalet. Vi har også tidligere erfaring fra mindre prosjekter som maling av inngangspartier og trappeoppganger. 

Det skal så lite til for å skape et helt annet inntrykk, og spesielt et inntrykk som reflekterer hvem din bedrift er, og hva dere jobber for å oppnå. Vi bruker farger og strukturer for å skape et nytt og inspirerende lokale for dine ansatte, og dine kunder.

Inngangsparti og trappeoppgang

For de bedriftene som eier egne kontorlokaler og ønsker et mindre ansiktsløft, kan vi anbefale å investere i inngangsparti og trappeoppgang. Dette er det første som møter kunder og ansatte når de besøker din bedrift og er en stor del av førsteinntrykket som dannes. 

Et gjennomført og moderne preg på denne delen vil også kunne bidra til å skape positive ringvirkninger og styrke identiteten til bedriften din. Dersom dere er inne på tanken på en fornying av lokalene kan dette være et svært godt sted å starte.

Lang erfaring gir trygghet for deg

Oslo Farge- og Malerteam samlet i 2019 en rekke svært erfarne og dyktige malere, som siden det har jobbet sammen for å skape nye og spennende hjem og kontorlokaler for våre kunder. Uansett størrelse på prosjektet, er du og ditt behov det aller viktigste for oss. 

Vi sitter på en helt egen ekspertise, og gjennomfører alltid jobben som avtalt. God kommunikasjon og nøyaktighet i arbeidet vårt, er noe vi verdsetter høyt, og som er med på å sikre våre kunder et flott resultat hver eneste gang.