Sparkel

Skal du gjøre store forandringer i din bolig? Eller ønsker du gi en gammel vegg litt nytt liv? Uansett formålet har vi i Oslo Farge- og Malerteam lang erfaring med sparkel fra grunn til ferdig malt finish!

Tette hull og rette ut skjevheter

Det er fort gjort å få skader og hull i veggene. Etter å ha tatt ned bilder eller en gammel tapet vil det være en fordel å sparkle over veggen før du gir et nytt malingsstrøk.  Dette vil gi veggen et glatt og rett resultat, og skjule alle tidligere spor. Sparkling krever nøyaktighet og tålmodighet for å få et godt sluttresultat. Vi i Oslo Farge- og Malerteam hjelper deg med å sikre et sømløst resultat uansett utgangspunkt!

Usynlige skjøter

Hvis du har satt opp nye gipsvegger er det viktig å sparkle nøye for å unngå ujevne skjøter. Det er viktig at man er nøye med både sparkling og pussing for å få det resultatet man ønsker. Ved å gjøre en grundig jobb med sparklingen blir malerarbeider etterpå mye enklere. Når vi maler en sparklet vegg både ser og utbedrer vi eventuelle ujevnheter som dukker opp. Ved å sette bort sparklingen slipper du irritere deg over små hull og skjevheter i veggene dine. Oslo Farge- og Malerteam sikrer et sømløst resultat!