Maling innvendig

Omgivelsene våre påvirker oss mer enn vi kanskje tenker over. Et lunt og koselig hjem med friske og behagelige farger kan gjøre noe med humøret vårt, bidra til at vi gleder oss til å komme hjem og at vi ønsker å invitere folk inn.

Vi maler ditt drømmehjem

I Oslo Farge- Og Malerteam spesialiserer vi oss på å skape ditt drømmehjem. Vår fargedesigner kan bistå deg med å finne de rette fargene for å skape et miljø du trives i, og våre kompetente malere tar seg av alt fra sparkling til maling og den siste lille finishen for å sørge for at du får hjemmet du alltid har drømt om.

Vi jobber og kommuniserer direkte med de gjennom hele prosessen, og sørger for at du er informert og komfortabel med alle valg som tas underveis, og alt arbeid som utføres.

Spennende prosjekter i alle størrelser

Oslo Farge- og Malerteam har jobbet på mange spennende prosjekter, og frisker opp flere titalls boliger hvert eneste år. Vi kan male fullt møblerte hus, og tar også på oss jobber for borettslag og sameier.

Vi har kompetansen til å oppfylle dine ønsker – enten det gjelder en helhetlig oppussing, eller du kun trenger hjelp til mindre prosjekter som trappeoppganger, dører eller lister.